Nordic Wellness.

Sedan jag flyttade från Vallentuna för ungefär en månad sedan så har jag nog testat varenda gym på hela söder tror jag? Jag gillade verkligen mitt tidigare gym, så att hitta ett nytt som jag trivdes lika bra på kändes helt omöjligt. Tills jag hittade Nordic Wellness!! Lycka. Dom har fina anläggningar, bra pass, jättebra öppettider och trevlig personal. Jag kände mig som hemma direkt : ) Woohoo. Så där är hänger jag varje dag numera!

Har ni provat träna där? Om inte så får ALLA som vill provträna gratis en hel vecka : ) Det finns anläggningar lite överallt. CHECK IT OUT.

nw

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Frida

    Träna varje dag? Låter inte så bra hörru. Jag trodde din blogg ville få tjejer att må bra över sig själva och att man inte behöver träna som en tok hela tiden. Det är självklart att du får kommentarer av 13 åriga tjejer som undrar ifall de är överviktiga så mycket som du promotar träning i din blogg. Jag vet att du menar väl, men tycker du sänder ut dubbla budskap ibland. Detta är ingen hatkommentar. Kände bara att jag ville inflika det. Vilodagar ska man ha ävenfast man älskar att träna. Remember that 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *