Svar på frågor.

svar

Är du aldrig hemma i Ljusdal längre? 
Tyvärr blir det mer och mer sällan. Jag minns knappt sist det var? Augusti kanske? Visst saknar jag familj osv ibland, men jag trivs bra här nere. Och min mamma var ju ner och hälsade på för inte så längesen 🙂 Och jag ska hem till jul! Det blir mysigt.

Varför flyttade du ifrån Ljusdal? Vill du inte flytta tillbaka?
Jag hade lite smått panik och ville bort. Jag blir sån ibland. Det blir jag här också. Jag behöver byta miljö. I alla fall tog jag första bästa chans jag fick och flyttade när jag var 16 till Uppsala och gick gymnasiet där. Ett av mina bästa beslut någonsin!

I dagsläget har jag inga planer på att flytta tillbaka. Kanske när jag blir äldre och skaffar barn och familj. Jag känner mig inte lika ”hemma på riktigt” någon annanstans.

Ska du åka utomlands i vinter igen?
I WISH. Jag har inte varit hemma dom senaste nyårsaftona(säger man så?), så att vara hemma i Sverige känns lite knasigt. Förra året var jag i Thailand och året innan det i USA. Jag älskar att resa på vintern! Det känns så mycket bättre och jag får inte lika mycket vinterångest. Haha! Men iår blir jag hemma vad jag vet. Det känns trist, men samtidigt rätt skönt också.

flor
Favoritplagg just nu? Och ett plagg du aldrig skulle använda?
Fortfarande leggings tror jag. I alla färger och mönster. Bekvämt och himla snyggt!
Jag tror att jag skulle kunna använda det mesta om jag bara kommer på ett grymt sätt att matcha det på eller gör det till något eget. Man måste bara använda fantasin!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *