Dagens Tips.

Jag älskar rabattkoder! Haha. Så fort jag ska köpa något online så googlar jag och kollar om det finns någon rabattkod till just den sidan. Oftast hamnar jag hos Gratislandet. Häromdagen beställde jag ett par vinterskor från Boozt.com som var på REA, och ändå fick jag rabatt : ) Så himla bra ju. Den dealen hittar ni här. Sen beställde jag massa träningskläder från Zalando och fick 150:- rabatt + fri frakt. WOOHOO. Det är ju himla bra nu innan jul också när man spenderar så sjukt mycket pengar på julklappar. Wohoo!

gratis

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Paulina Danielsson - Välkommen till familjen! Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *