MÖSSA.

svar

Hallå fixar du aldrig håret längre? du har alltid mössa på dig ju!!

JA, vill du veta varför? FÖR ATT DET ÄR SÅ HIMLA SNYGGT JU!!!!
Jag blir alltid hår-lat på vintrarna. Jag vet att mössa är skönt, sjukt snyggt, enkelt och jag slipper frysa om öronen OCH slipper fixa håret. Win win!  Jag älskar huvudbonader överhuvudtaget. Och att matcha mössan eller kepsen med skorna och klockan gör outfiten AMAZING. Prova själv : )

Här har ni mitt senaste tillskott och min nya favorit i mössfamiljen.
Direktlänk.

lake

You might also like

Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - AP Academy Paulina Danielsson - Animal rescue center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *