hela_varlden_ser_oss_52a8adf92a6b221ff22e0516

Minns ni musikvideon som jag, Moa och Camiz var med i för någon månad sedan?! Det var ju bästaste Caty och AMC’s video till deras låt ”Hela världen ser oss” Idag kom den ut på Youtube och den blev sjukt grym ju!  Låten sätter sig på hjärnan direkt! Eller vad säger ni?!

Det är väldigt mycket rumpa med i den ( vad är det med videokameror och min rumpa egentligen? KAMERAN VERKAR LIKSOM SÖKA SIG TILL STJÄRTEN.. ), men det blev kul ju. SHAKE THAT ASS!

 

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - Portfolio Sandra Lindahl - party Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - You can be whatever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *