Tack.

Åh, vad less jag blir. Innan jag drog hemifrån ikväll så gjorde jag ett videoinlägg där jag pratade om hur tacksam jag är över att ni alla finns och kikar in här varje dag och om hur mycket jag tycker om er. Så ser jag nu när jag kom hem att det inte ens har publicerats?? Typiskt! Jag ville, istället för att skriva det, berätta det för er i en videoblogg… Så dumt att det inte gick!

Jag får ta det här istället då,
TACKELITACKTACKTACK.
Tack för att ni kikar in här varje dag och lämnar så fina kommentarer.
Tack för att ni gör så att jag kan vakna varje morgon och gå upp och göra det jag vill allra mest.
Tack för att ni kommer fram till mig på stan och säger hur fin och bra jag är.
Tack för att ni lyser upp min vardag med fina ord och pepp.
Jag skulle kunna hålla på hela kvällen.. Men jag är verkligen så himla tacksam över att ni sitter där bakom era datorskärmar och delar livet med mig.

Jag säger det inte tillräckligt, i know.
LOVE U ALL.
<3.

stairs

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *