Celluliter? Javisst!

Nu är det dags för att personligt inlägg igen. Känner ni för att läsa – go ahead. Inte? Scrolla förbi vettja : ) 

Är det inte sjukt hur något som är så vanligt som celluliter blivit så negativt laddat. Galet! Vissa har massor, andra har inget alls. Vissa tränar aldrig och äter bara skit och har knappt några alls. Andra tränar och gör allt ”rätt”, men sitter ändå med rumpan och låren full av gropar. Hmm. Vad kommer dom egentligen ifrån och vad vill dom? Och varför vill dom aldrig försvinna? Hur kan något så oväsentligt få mig att må dåligt? HALLÅ!! 90% av jordens befolkning har celluliter, hur kan det vara så ”dåligt” ? KAN JAG BARA LÄGGA AV OCH FOKUSERA PÅ VIKTIGARE SAKER? Fast det går liksom inte.

Jag har alltid varit avundsjuk på tjejer som flashar sina snygga ogropiga ben och jag själv har inte riktigt vågat. Men det knasiga är ju också att jag blir också avundsjuk på tjejer med gropiga ben som vågar flasha dom! Det är ju inget fel med celluliter egentligen och jag avundas verkligen alla som skiter i att dom har och vågar visa upp sig ändå! Jag önskar att jag var likadan : ) Alla ni som vågar och inte bryr er – NI ÄR SÅ GRYMMA.

Anyways. Jag blev fantastiskt bemött på House Of Beauty på Östermalm när jag var där och gjorde fransförlängning för någon månad sedan. Och häromdagen så såg jag på deras instagram att dom även gjorde behandlningar för att få bort celluliter.. Det fick mig att tänka.

Jag tänkte såhär,
Ska jag fortsätta må dåligt och vara arg och irriterad över att jag ödslar massa energi på lite gropar, eller göra något åt det? Den här gången valde jag att göra någonting åt det faktiskt. Och förmodligen kommer jag få massa skit för det, men vet ni vad? Om det här gör att JAG mår bra, så spelar det liksom ingen roll för mig vad andra tycker : ) för mig är en förebild någon som vågar vara dig själv och står för vad man vill och tycker. Ingen som låtsas vara felfri och alltid gör allting ”rätt”. Världen fungerar inte så.

Jag var där i tisdags och gjorde den första behandlningen ( som heter E-AWT, ni kan läsa mer om den här ), och ska dit på tisdag för nästa. Det kommer nog krävas några behandlingar innan jag känner mig nöjd, men det ska verkligen bli spännande att se resultatet. Det är alltså en behandling, som ansiktsbehandling eller vad som helst. INTE ett skönhetsingrepp.

Upplevelsen av behandlingen var.. Spännande. Haha! Jag ska inte sticka under stolen med att det gjorde lite ont. Men Maria, som utförde det på mig var sjukt duktig och så himla söt och snäll. Det kändes att hon visste vad hon gjorde och jag ser fram emot nästa behandling. Efter första delen av behandlingen så får man lägga sig i ett par helmysiga byxor(haha) som ni ser på bilden här nedanför.

Jag önskar att alla, inklusive mig själv, kunde känna sig nöjd med sig själv i alla lägen. Varför är det så sjukt svårt? Varför är det såhär?
Jag tror att man måste hitta ett sett att må bra på helt enkelt. Det är det allra viktigaste.
Sen vilka vägar man tar på vägen till att må bra är upp till var och en.

Jag vill bara att ni ska veta att alla har saker med sig själva som man inte gillar. Även jag. Och ingen är perfekt.
 

hob

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *