DESIGN BY KEELA UTE NU.

äntlingen
Från någonting till tråkigt – till något AWESOME.
Nu finns mina tre första designer uppe på CANDYBYKEELA under kategorin ”Design by Keela”. Tre olika namn och jag har börjat med mina favoriter – Chuck Bass, Damon Salvatore och Justin Bieber. Nomnomnom. Plaggen som finns just nu är Grå College och vitt linne i olika storlekar. + en tygpåse. Plaggen är i sjukt bra kvalité och alla trycks efter beställning för hand. Leveranstiden är därför något längre än vanligt, men det borde inte ta mer än tre arbetsdagar innan ni får er beställning : )

Kan vara världens bästa julklappar faktiskt?!

jcs

You might also like

Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Rockstar Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *