Min nya hårfärg.

Hey guys!
Idag var jag som jag skrev tidigare hos Rapunzel och bytte ut löshåret + färgade utväxten. Jag var så himla trött på min fula utväxt och att den kommer så himla snabbt, så jag bestämde mig för att göra ombre den här gången. Visst blev det bra?! Jag är superdupermeganöjd. Det blir alltid kalasbra när Nathalie sätter igång. Nu ser färgen mer naturlig ut : )

HÖR UPP!
Rapunzel har startat en insamling för musikhjälpen på Tradera. Det är en auktion på en Hår-makeover. In och buda vettja! Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen 🙂 http://www.tradera.com/har-make-over-i-rapunzel-s-salonger-auktion_341465_197609333

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *