Lyssna på kroppelikroppen.

Hey guys!
Jag är supermegatrött idag. Därför så klev jag bara upp, åt frukost och sen gick jag och lade mig igen. Så himla skönt! Kroppen behövde sova så jag lyssnade : ) Nu sitter jag och skriksjunger till Backstreet Boys. WOOHOO. Jag har också haft en träningsfri vecka nu, vilket känns skönt. Om kroppen är trött så måste man lyssna och inte hetsa! Vet att många av er tror att jag gör det, men om jag inte vill träna eller orkar så låter jag bli. Och vet ni vad? Igår åt jag massa godis till middag. Haha! Så ni som tror att den gamla Keela är borta, har så galet fel! Ibland väljer jag bara att inte skriva ut alla tokigheter som jag gör. Godis till middag kanske inte är det bästa direkt, men hujeda så gott det var! Önskar att jag kunde äta det till middag varje dag, men magen gör så ont då.. Typiskt! Jag drömde förövrigt att jag var tillsammans med Justin Bieber inatt. För typ tredje gången den här veckan. Blir lika ledsen VARJE gång jag vaknar och inser att det inte är sant. Haha.

Min jacka från Madlady har använts flitit hela veckan. Har blivit lite små kär i den! Så cool.
Vad gör ni idag?!

hello

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *