Kommentarknas.

Hey kompisar!
Det verkar vara lite knas med bloggen. Har fått mail från några om att det inte går att komma in på den och inte heller kommentera? Jag blev lite förvånad när jag dök in här flera timmar efter att jag uppdaterat och inte en enda ny kommentar. Så tråkigt ju! Men förhoppningsvis är det bara tillfälligt och det kommer vara fixat om en stund  🙂

Ni som kommer in på bloggen kan väl prova kommentera och om det inte går så skicka iväg ett litet mail!
Pusselipuss :*

fräsch

Kommentarer (1)
  • Vendela

    Keela, jag har en fråga. Du handlar ju en del kläder från herravdenlingen. Har spanat in en Sweet-tisha men jag är osäker på vilken storlek jag ska ha. Jag är en small och vill att den ska vara lagom lång och inte sitta för pösigt, vill att den ska sitta som din vita tröja på bilen. vilken storlek hade du rekomenderat? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *