Recension – fitnessguru.

Mornin’ Sunshines!
Idag känner jag mig taggad på att träna igen. Förmodligen för att jag har ätit så mycket kolhydrater och godis i helgen vilket gör att jag har massor med energi i kroppen! Wohooo. Men innan jag skuttar iväg till gymmet så tänkte jag recensera dom senaste smakerna på proteinpulver från Fitnessguru.

One Whey, Vanilla white chocolate.
Eftersom jag är en riktig godisråtta och älskar allt som är sött så gillar jag den här massor. Den är väldigt söt och lättdrucken! Smakar lite som vaniljmilkshake. Nomnomnom!

One Whey, Raspberry white chocolate.
Jag har alltid gillat jordgubbar mer än hallon och alltid riktigt förstått tjusningen med hallon. Men! Hallon i flytande form tycker jag är godare av någon anledning. T ex hallonsaft tycker jag är ganska gott! Haha. Så knasigt. Men därför föredrar jag Fitnessgurus Strawberry White Chocolate framför denna. Den här är dock helt OK god! Och gillar man hallon är den nog grym : )

IMG_1728

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *