Utan smink.

HEY AWESOME PEOPLE!
Vad gör ni idag? Jag har spenderat säkert 1,5 timme med att packa ordrar till er. Himla kul! Men forsätter det såhär kommer jag behöva packhjälp snart. Haha! Nu tänkte jag gå iväg och träna.

Jag kom och tänka på en grej. Förut blev jag sjukt irriterad på tjejer som dök upp sminkade på gymmet( haha, så onödig grej att lägga energi på?? ) sen när jag själv började träna efter jobbet osv. så insåg jag att dom förmodligen också gick dit efter jobbet/på lunchen och man är ju oftast sminkad. Så då är det ju inte så konstigt att man kommer till gymmet sminkad egentligen! Jag själv tränar ofta med smink om det är så att jag tränar på kvällar, och det handlar mest om lathet eftersom jag inte orkar tvätta bort det innan. Fast jag borde! Jag får så mycket mer finnar när jag tränar med smink känns det som. OCH dessutom så svettas jag ju massa = sminket rinner som en tok = inte snyggt alls. Så antagligen ser man ändå snyggare ut utan smink som har runnit. Haha! HEJ TVÄTTBJÖRN. Och vem är egentligen snygg när man tränar? Alla svettas ju, alla flåsar och låter konstigt. Man tar i så man näsan spricker och ser nog lite bajsnödig ut. Vem behöver smink då? Haha!

Fast en gång när jag var på gymmet typ 6 på morgonen kom det en tjej dit med något som såg ut som en partysminkning med massa glitter och sånt. Det kändes lite överdrivet.. ( eller hon kanske gick direkt till gymmet efter festen??? Vad vet jag .. hehehe ) Men det är lite knasigt hur viktigt smink har blivit. Även för mig. Fast idag har jag inte orkat sminka mig, så idag kan jag svettas hur mycket jag vill utan att bli en tvättbjörn. WOOHOO!

Hur gör ni? Hur viktigt är smink för er?

nomakeup

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Elin

    Jag sminkar mej i stort sett aldrig, det är isf på lite speciella tillställningar då jag har lite mascara och såntdär som egentligen inte märks så jättemycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *