TÄVLING: VINN PASSFODRAL.

vindn

Nu kan ni vinna passfodralet från CBK 🙂

– Motivera i en kommentar varför just du ska vinna!
Tävlingen avslutas redan imorgon. LYCKA TILL.

You might also like

Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - AP Academy Paulina Danielsson - Animal rescue center.
  • CarinaMoroz

    Jag är med 😀
    Skulle vilja vinna för att jag blev svensk medborgare för drygt 3 veckor sen och nu kan jag äntligen göra en egen svensk pass!! Och med det överraskade mamma mig och pojkvännen en resa till London nästa år, och då skulle jag gärna vilja pryda min första egna pass med ROSA, finns inget bättre än rosa i mina ögon! Skulle vara as schysst om jag vann! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *