När jag var yngre tyckte jag att det var jättekonstigt och dumt att blanda stilar. Jag tyckte att man skulle hålla sig till en stil! Det gick ju liksom inte att ha baggyjeans ena dagen, sen klänning dagen efter. Då blandar man ju!!!?!?!? Jag tror det mest i grund och botten handlade om att jag var avundsjuk.

Idag känner jag nästan tvärtom. Jag tycker att det är coolt att våga blanda stilar! Och genom att blanda olika stilar kan man får till sjukt grymma outfits. T ex en kjol med ett oversize linne och sneakers. Eller kanske galna leggings med en söt topp? Eller kanske baggybrallor med klackskor? Klänning och keps? Det är bara att använda fantasin och prova sig fram! Se möjligheterna med alla plagg tillsammans istället för att se alla plagg för sig själva. Mina allra snyggaste outfits enligt mig själv har varit blandningar av stilar. VÅGA PROVA. Det är inte konstigt eller dumt, bara himla coolt. Våga uttrycka dig i kläder och stil och strunta i vad andra tycker och tänker. Vill du ha galna leggings, ta på dig det! Vill du ha svarta jeans? Ta på dig det! Låt ingen annan bestämma vad som är snyggt eller ok att ha på sig : )

I alla fall så satt jag och tänkte på det här igårkväll. Jag har länge tyckt att Dr.Martens har varit sjukt snyggt, men det har inte känts som att det har passat min stil och mina kläder. Så igår blev jag nästan arg på mig själv! Haha. Hallå?! Hur kan jag ens tänka så? Om jag vill ha ett par Dr. Martens så är det väl klart att jag ska ha ett par! Sagt och gjort, igår beställde jag ett par. Och jag ser verkligen fram emot att få matcha dom både helt oväntat, helt väntat och helt awesome!

33400_01_1-1

Jag hittade dom på Junkyard : )

Kommentarer (1)
  • Elsa

    Ååh dem är så underbara. Älskar mina Dr.Martens! Jag kände samma som du förra året då jag fick en sjukt fin jacka från Hollies, en med stor päls och midjebälte. Jag visste inte vilka vinterskor jag ville ha dock, så kom jag på att UGG’s är ju det som passar till denna jacka. Men jag ville ju ha Dr.Martens.. Så jag fick ett par sådana och jag älskar att jag vågade ta mig dem till min jacka. Det är så skönt, varm jacka + varma snygga skor. Kan det bli bättre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *