Inställning.

Trötta Sverige & trötta vinter. Varje år blir jag likadan vid den här tidpunkten på året. Jag har ingen lust att fixa mig utan vill mest gå i ide och strejka tills sommaren kommer igen. Och arg blir jag också! Haha. Så himla tråkigt. Sverige är fel land för mig den här årstiden. Kameran står oanvänd idag och jag har fortfarande på mig mina Eivy chill pants. Håret är i en toffs på skallen och jag har helt glömt bort att ens sminka mig. Jag sov till 11, tränade i flera timmar utan att vilja gå därifrån. Jag tog ut min vinter-aggressioner på maskinerna men gick ändå därifrån utan att känna mig färdig. Bara hungrig. Åt kalasmycket mat, duschade, lämnade en miljard paket till ICA, hämtade ut en miljad paket(dom hatar mig redan där för att jag alltid har så mycket att hämta och lämna.. haha), och nu sitter jag här och undrar vart dagen tog vägen och vad jag gör i Sverige.

Undrar hur det hade varit om jag hade vänt på allting? Tänk om, när jag hade klivit upp imorse, bestämt mig för att göra det bästa av dagen trots min dåliga inställning till Sverige såhär års. Då är jag säker på att dagen blivit bättre och mer glädjefylld. Fy skäms på mig. Gör om och gör rätt! Tänk positivt hallå! Om man vänder på det så fick jag en skön och välbehövd sovmorgon, en grymt gympass och god mat. Min webshop går kalasbra och jag packade beställningar hela kvällen igår, FY TUSAN VAD KUL! Alltså, en bra dag med andra ord.

Imorgon ska jag banne mig se till att göra det absolut bästa av dagen! Det är så mycket som handlar om inställning.
Prova ni också! Vakna upp imorgon och tänk att ni ska göra dagen grym! COMEEEE OOOOON.

greese

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *