Mot Uppsala.

Hey!!
Just nu är jag påväg till Uppsala. Jag ska träffa några gamla gymnasiekompisar och en lärare jag hade när jag gick på GUC i Uppsala. Så himla mysigt! Jag och Therese sitter på tåget nu och jag blir nog där hela kvällen skulle jag tro : )

upp

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
 • Ebba

  hej Michaela! Måste säga att du har en väldigt barnslig blogg! – Dock på ett positivt sätt. Du är en mycket bra förebild för tonåringar som vill gå sin egna väg och kanske inte alltid vill vara som alla andra i vissa lägen – som te.x klädesväg.
  Alla kanske inte vill ha svarta jeans, en skinnjacka och en basic tshirt. Visst det är väldigt snyggt MEN det kan ju vara roligt att sticka ut ibland, eller har jag fel?
  Tycker iallafall du är riktigt bra på din grej! Du skriver läsvärda inlägg i både bild & textform. Och även videoblogg.. Varierande, och mycket farsinerande!
  Jag hoppas du ser min LÅÅÅÅNGA kommentar och verkligen tar åt dig av det jag skrivit! ..Men en fråga har jag som jag funderat på länge nu..
  Redigerar du ditt ansikte i photoshop? Det ser ut som du slätat ut huden över ögonlocken – under ögonbrynen. Sen är din hy lite läskigt slät! Den skulle kunna vara redigerar, vilket jag tycker det ser ut som. Och jag förstår dig, i bloggvärlden ska man vara smartast,snyggast,populärast osv. Men jag tycker verkligen inte du ska redigera till ansikte! Vet dock ej om du gör det. Men kom ihåg att vi alla gilla äkta vara bäst. Kram på dig, U GO GIRL !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *