Crazy days.

carrr
Hello Crazy days. Varför blir det alltid såhär för mig? Jag åker hem imorgon eller på söndag och jag har fortfarande inte ens köpt hälften av alla julklappar än. Och imorgon ska jag jobba. Och idag måste jag packa massa beställningar och göra massa annat! Hur ska jag hinna? Så himla dumt att jag alltid skjuter upp allting till sista sekunden så att jag måste stressa sönder. Haha!

Wish me luck!

cra

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.
  • issa

    haha… Jag brukar aldrig skjuta upp någonting men… Julklapparna. Köpte alla julklappar dagen innan jag skulle ge dom…. Men jag klarade det, så det gör du säkert också 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *