Nya hörlurar

Jag har ungefär en miljad hörlurar liggandes hemma. Jag använder hörlurar så fort jag lämnar lägenheten. Så fort jag åker tunnebana, går och handlar eller tränar. Konstant! Därför har jag kommit på att det är viktigt med ett par som är bra, inte går sönder på en kvart och är bekväma. Alla mina är bra, men dom sitter så sjukt hårt på öronen så dom blir alldeles röda och gör ont efter ett tag! Haha. Sjukt obekvämt. Kan ha dom max en halvtimme innan jag får ont i huvudet av allt tryck.

Därför blev jag supermegaglad när jag hittade dom här. Dels är dom rosa, dom är grymma, har mic OCH sitter skönt. Glad tjej!
Direktlänk.

luris

You might also like

Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - AP Academy Paulina Danielsson - Animal rescue center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *