Mornin’

Mornin’ sunshines.
Hur mår ni idag? Jag ligger fortfarande i sängen och försöker vakna. Jag hade en supermysig dag igår! Jag bara åt massa gott, öppnade paket och umgicks med familj. När vi kom hem på kvällen så tog jag ett bad, sen jag gick jag och lade mig och kolla på film. Jag öppnade inte ens datorn igår, SÅ SKÖNT!! Minns inte sist det hände? Men idag är en ny dag och jag är himla taggad på att blogga!

Hoppas ni hade en grym julafton : )

IMG_2041

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *