svar
Vad hände med din träningsblogg?
Jag bestämde mig för att skriva om hela mitt liv och allt som hör till på den här bloggen istället!

Hur har du ätit under julen? Har du inte ätit godis alls?

Under julen har jag ätit vad jag har velat, när jag har velat äta det. Så det har blivit en hel del godis och onyttig mat, men det är väldigt viktigt för mig att ha det så ibland. Annars skulle jag inte känna mig lika motiverad om allt vad så strikt hela tiden. Fast nu tänkte jag dra ner på godiset igen och hålla mig till det en dag i veckan bara : )

Vad är svårast att vara utan i godisväg tycker du?
CHOKLAD. Alla gånger. Och lakrits. Lösgodis. NOMNOMNOM.

Hur orkar du träna så mycket? Är du aldrig för trött för att åka till gymmet? Jag orkar aldrig gå dit..
Jag orkar träna så mycket för att jag tycker att det är så himla kul och eftersom det är ett sånt stort intresse. Men självklart har även jag dagar så jag är väldigt osugen. Det finns olika sorters trötthet. Antingen är kroppen trött för att man kanske har tränat för mycket – och då ska man låta bli att träna. Men ibland är man bara lat eller bekväm helt enkelt. Fast det jag då har märkt är att dom gånger jag inte är sugen, men lyfter rumpan från soffan och tränar ändå, är dom gångerna som jag blir mest stolt över mig själv och känner mig mest nöjd med ett pass.

Sen ibland är jag bara trött. Då brukar jag dricka PWO ungefär en halvtimme innan passet. Det ska man dock vara lite försiktig med om man är känslig för koffein eftersom det innehåller en del sånt. PWO kan göra att man har mycket mer energi, orkar mer och är mer fokuserad, får mer pump i musklerna osv. Jag gillar det : )

Den jag har nu ser lite läskig ut på utsidan. Haha! Men den smakar bra och fungerar bra på mig! Jag brukar ta en skopa, men rekommenderar att man börjar med 1 halv första gången för att känna hur det känns. 

Ni hittar den här.

thecurse

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *