friday night workout.

GOD MORGON!!!
Eeeeh. Eller ja, god eftermiddag snart. Haha! Jag har lyckats vända på dygnet kalasmycket och är vaken nästan hela natten och sover till 12-13-tiden. Sjukt drygt, men det har blivit lite av en ond cirkel och nu vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig ur den. Ställde klockan på 10 idag för att jag skulle blogga, men snoozade till 12… Haha ooooops. Någon som har något tips på hur jag ska göra?

Igårkväll tränade jag och sen var jag på spa hela kvällen. Så himla skönt! Det behövdes. OCH IDAG SKA JAG OCH CATY TILL UPPSALA FÖR CAMIZ FYLLER ÅR. Yeeeeeey! Bra helg.

frid

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Klara

    Om du vill gå upp 10 så ska dy låta klockan ringa en gång halv 10, fem över halv tio, tjugo i 10, kvart i tio osv.
    Inte snooza! Efter ett tag blir du trött på att du aldrig får sova och går upp!
    + gör något gott till frukost, då längtar du efter att gå upp! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *