TÄVLING – Selfidence.

ffself

”Selfies är ju superpopulärt nu, brukar du ta Selfies? Selfies är alltså en bild du tar på dig själv med modbilkameran, och ofta kan ju selfies ge lite digital pepp från vänners likes och kommentarer – ”Selfidence” helt enkelt 🙂 Nu kan dessutom din Selfie till och med ta dig till Elle-galan. Tillsammans med L´oréal Paris vill jag tipsa om tävlingen ”Selfiedence” där du kan vinna biljetter till galan som är den 17 januari. Nu inför nyår får du en utmärkt chans att vinna utan nästan någon ansträngning!

Allt du behöver göra är nämligen att ta en Selfie på dig själv med din bästa partylook. Lägg upp bilden på Instagram och hashtagga den med #Selfiedence och sen skriver du bara i kommentarsfältet vilka av L´oréal Paris-produkter du har använt för att skapa looken. Du kan läsa mer här http://apps.facebook.com/selfiedence men skynda på, tävlingen pågår bara till den 3 januari. Kom ihåg att ditt Instagram-konto även måste vara öppet när vinnarna utses så att L´oréal kan se din bild 🙂

Eftersom att jag älskar eyeliner så gjorde jag en sminkning med fokus på det! Enkelt, men himla fint.
Min selfie är tagen med min Lumix-kamera. Men det var bara för att ljuset var så himla dåligt så jag fick inte till det. Försök att ta era med mobilkamera 🙂

self

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *