Ny början.

Nyårslöften, nya starter, nya chanser och nya tider. Ja, ett nytt år helt enkelt. Man säger alltid, det här året kommer bli mitt bästa. Man försöker i två veckor, sen är det nya året inte lika spännande längre. Så är det för mig i alla fall.  Men jag hoppas verkligen att jag inte kommer känna så iår. Jag hoppas att jag kommer gå all in och göra 2014 till livets bästa år. Jag ska må bra, vara glad och tacksam, inte nöja mig och göra det jag vill göra allra helst.  Jag har inga nyårslöften, bara mål. Mitt absolut högsta mål är att hålla mig hälsosam så att jag mår bra. Jag ska fortsätta träna, jag ska fortsätta äta rätt så ofta och mycket jag bara kan. 2014 ska bli mitt bästa år, i alla fall hälsomässigt. Mitt andra mål är att uppfylla en dröm. Jag kommer sträva högt och jag kommer satsa. Det ska bli MITT år.

Jag tycker det är bra att se ett nytt år som en nystart. Gör det ni också! Gör någonting bra utav den här nystarten. Sluta med någon ovana, ta hand om kroppen och må kalasbra! Kanske sluta röka vetta! Sluta äta godis varje dag! Sluta dricka varje helg! Orka gå på en promenad eller orka laga en god middag istället för att ta två cheeseburgare på McDonalds! Om det är för svårt så kanske dra ner på något? Dra med en kompis till gymmet och peppa varandra. Älska dig själv så pass mycket att du tar hand om dig själv. U can do it!

Välj också vilken typ utav person du vill vara. Man ska vara sig själv, men man kan alltid gå in för saker med andra inställningar. Var positiv, glad och sprudlande. Var bestämd och envis, men utan att såra. Kämpa för det du vill och ge inte upp. Var snäll och hjälpsam, men låt dig inte utnyttjas. Var snäll emot dig själv, din kropp och dina närstående. Var snäll emot omgivningen och behandla andra med respekt.

2014 kommer bli awesome. Det blir vad vi gör det till!

lakers

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *