Battle of the pole.

2014
Om två veckor börjar jag ÄNTLIGEN på Poledance på Studio DQ igen. Jag har vilat min skuldra i två månader nu, så jag hoppas verkligen att den inte kommer bli dålig igen. Jag får vara försiktig : )

Anyways, snart är det dags för Battle of the pole igen! Det är en tävling i Poledance som hålls i Sverige varje år. Jag tänkte gå och kika för första gången! Just nu får alla som dansar( alla sorters danser, inte bara pole ) 50% rabatt på biljetterna också. WOOHOO.  Läs mer på hemsidan!

Battle of the pole 2014

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Moa

    Jemen haha, där var mamma med och tävla 🙂 hon kom sist tyvärr (tycker hon borde kommit först) men ryssarna är otroligt svåra att slå för en svensk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *