Spelat in en tutorial.

HEEEEY!
Jag sjunger till Abba och har precis spelat in en tutorial till er. Kul va? Det blev en ganska neutral brun sotning idag! Ska försöka lägga upp videon så fort som möjligt, om den blev bra. Jag satt mest och sjöng kändes det som… Haha!

make

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
  • carruuuu

    Du är så himla fin ^^ Ser fram emot att läsa din blogg varje dag och ju mer du har skrivit ju gladare blir jag 😛
    Samma e det med Catys och Moas bloggar ^^
    Btw ska bli kul att se den nya designen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *