Spelat in en tutorial.

HEEEEY!
Jag sjunger till Abba och har precis spelat in en tutorial till er. Kul va? Det blev en ganska neutral brun sotning idag! Ska försöka lägga upp videon så fort som möjligt, om den blev bra. Jag satt mest och sjöng kändes det som… Haha!

make

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!
  • carruuuu

    Du är så himla fin ^^ Ser fram emot att läsa din blogg varje dag och ju mer du har skrivit ju gladare blir jag 😛
    Samma e det med Catys och Moas bloggar ^^
    Btw ska bli kul att se den nya designen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *