PROVA POLEDANCE?

Jag har sagt det förut och säger det igen; Poledance är min absoluta favoritträningsform! Det är superkul, utmanade och man blir sjukt stark. Imorgon börjar Studio DQ’s prova-på-vecka och då har man chansen att få prova på massa olika klasser som dom har, bland annat Poledance. Om någon av er är sugen på att prova, anmäl er vettja! Ni kommer inte ångra er : ) Jag skämdes massor första gången för jag kände mig så dålig, men insåg snabbt att alla måste börja någonstans och alla ligger egentligen på samma nivå som en själv i början ju. Det är bara att köra på så gott man kan. Ni vågar!

Ni kan anmäla er här.

provapå

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Valkompassen Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - Veckans planer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *