Årsresumé, del 1.

årsres

När min blogg flyttade från Werun så förstördes den totalt. Alla bilder från de halvåret som jag bloggade där är borta… Vilken var 3 månader av det här året. Så sjukt tråkigt! Blir jätteledsen bara jag tänker på det eftersom jag lagt ner så mycket tid på inläggen. Men anyways, därför börjar min årsresumé i April. För därifrån har jag bilder : )

april
Hängde massor med Camiz & Caty. Myste i Ljusdal med mamma och såg Justin Bieber i Globen!!! WOOOHOO.

maj

Åt tonvis med glass, tränade massor, träffade Ida Warg för första gången, åt frozen yoghurt, fick snygga naglarna av Celina, började på Poledance, såg PINK i Globen, var på bröllop, åt massa bars från Fitnessguru.

juni

Hade himla fina outfits, färgade håret megaljust, tränade massa med Ida, satte min första butterfly i poledancen, hängde med vänner i skärgården, var i Grekland med bästa mamma.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *