Årsresumé, del 2.

ddel2juliVar i Grekland, Summer pole camp på Studio DQ där jag fick prova på Silk och hoop, massa sleepovers hos Caty, träning, min födelsedag, Gröna Lund, Snygga outfits, jag öppnade min webshop CANDY BY KEELA.

augustiVar i Tylösand med Jonas, hade sönder min iPhone med lagade den lika fort, var i Hudiksvall, kräftskiva, hängde med packet, köpte massa skor, såg Caty spela i Kungsträdgården.

septemberBlog Awards, häng med packet, fick himla snyggt hår på Rapunzel, var i Göteborg, plåtades för Junkyard, tränade, poledance, jobbade min första dag på .Färg.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - my second home Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *