Årsresumé, del 2.

ddel2juliVar i Grekland, Summer pole camp på Studio DQ där jag fick prova på Silk och hoop, massa sleepovers hos Caty, träning, min födelsedag, Gröna Lund, Snygga outfits, jag öppnade min webshop CANDY BY KEELA.

augustiVar i Tylösand med Jonas, hade sönder min iPhone med lagade den lika fort, var i Hudiksvall, kräftskiva, hängde med packet, köpte massa skor, såg Caty spela i Kungsträdgården.

septemberBlog Awards, häng med packet, fick himla snyggt hår på Rapunzel, var i Göteborg, plåtades för Junkyard, tränade, poledance, jobbade min första dag på .Färg.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Paulina Danielsson - Elly Pistol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *