Today.

YUUHUUU!!!
Om jag idag fick välja vilken måltid som jag var tvungen att äta till frukost, lunch och middag varje dag livet ut så skulle jag välja kyckling med cashewnötter. ÅH!  Det är så galet himla jättegott att jag aldrig vill sluta äta. Lätt min favoriträtt numera! ( Den ligger på topp 2 med pannkakor ). Så idag har jag ätit det, för 2493895 gången sen det blev 2014. Tröttar aldrig!

Okeeeej kompisar, topp 5 maträtter ala keela just nu:
1. KYCKILING MED CASHEWNÖTTER <3
2. Pannkaka. Den är given.
3. Panerad rödspätta med filsås och potatis.
4. Blodpudding med bacon, lingonsylt och keso.
5. Torsk med äggsås och potatis.

Shit vilken konstig lista.  Nummer 2 är ju inte så konstig, men allt annat? Känns helst plötsligt som jag är 60 år gammal… Haha! FISK! NOMNOMNOM.

Vad är eran topp 5?

day

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *