Byte av bloggportal.

Hey u!

Jag vet att många av er tycker att det är jobbigt att jag byter bloggportal, men jag förstår liksom inte riktigt varför. Min adress är fortfarande exakt likadan och ni behöver inte ändra eller göra någonting : ) Det har alltid varit KEELA.SE och kommer alltid vara det också. Jag var på Fames i säkert ett halvår i alla fall, och gillar verkligen den portalen. Men Bloggerfy, som jag är på nu, passar mig och min trafik bättre. Bloggen ser i princip likadan ut och jag kommer blogga på som vanligt. Yeey!

hair kopia

Kommentarer (1)
  • carruuu

    Jag har försökt komma in på din nya blogg i flera dar men har alltid hamnat på fames.keela.se … tills ja nu kom på den briljanta idéen att använda en annan webbläsar 🙂 Men det är rätt störande att jag måste byta bara för att kunna läsa din blogg.. Men men älskar din blogg så det är väll värt de ^^ <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *