Tävling: Vinn Workoutlog.

lwork

Jag tappade bort min workoutlog från Fitnessguru och beställde därför en ny. Hittade såklart min gamla och den nya ligger oanvänd. Haha! Jag i ett nötskal. Därför tänkte jag ha en liten tävling! Någon av er har alltså chansen att vinna den : ) Den är superbra när man ska hålla reda på vad man har tränat, hur många pass, vad man har kört osv.

För att delta:
Motivera i en kommentar varför just du ska vinna!
+poäng:
Skriv om tävlingen på din blogg eller instagram.

Tävlingen avslutas på Söndag.
LYCKA TILL!

fff

Kommentarer (1)
  • Josefine

    Min storasyster är min förebild. Hon tränar för att hon tycker det är kul. Gymmet är en väldigt stor del för henne. Hon brukar alltid skriva i sin mobil hur många pass hon har gymmat och vad hon har ätit. Jag tror hon skulle älska den här boken, då kan hon bläddra igenom den och se hur hon har tränat osv.
    Det här skulle vara en perfekt överraskning till henne från mig för att hon kämpar och för att hon betyder så mycket för mig! : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *