Träningspass.

Yuhuu!
Igår var jag tillbaka på gymmet igen efter en välbehövlig vilodag. Superskönt! Jag körde bröst och triceps. Jag har aldrig brytt mig om att träna bröst tidigare för att jag har tyckt att jag har varit så svag och det är så himla tråkigt. Haha! Men nu har jag börjat prova på bänkpress och annat skoj, så helt plötsligt är det inte lika tråkigt längre. + att jag känner mig starkare och starkare efter varje gång : )

Det är förresten så SJUKT MYCKET FOLK på gymmet nu. Helt överfullt och alla maskiner är upptagna fram tills klockan 9, sen är det tomt igen. Men förmodligen är det bara under en kort period nu när alla tränar efter nyår!

Posted in: Keela - träning

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *