Årsresumé, sista delen.

årsåsså

Här kommer sista resumén av 2013. När jag tittar tillbaka så var det ett rätt bra år ändå : ) Mycket har hänt. Men 2014 kommer bli bättre än någonsin!

oktober

Flyttade till egen lägenhet, handlade massa på IKEA, var på kontoret med Caty, tränade, hade lugg, plåtningen för Junkyard kom upp på deras sida som en egen lookbook, var med i Caty & AMC’s musikvideo, blev avmålad av grymma Nevnarien, sa upp mig från NK och började leva på bloggen.

november

Bingos halloweenfest, spelade in sketcher med Clara Henry, Var i Göteborg med bingo, var modell i hans kommande bok och var med på fotomässan. Var på massa event, tränade med D-flex, kollade på vänner, åt nutella, hängde med packet och köpte en rosa micro.

december

Var med i Nyhetsmorgon med D-flex och Dr Alban, var med i en reklamfilm för Gallerian, hade på mig kjolar, bakade pepparkakshus med packet, ny kamera, släppte min egna lilla design på webshopen, julafton, bus i Uppsala, träning, jobb på .Färg, fina julklappar, färgade håret.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *