House of beauty.

housef

Igår var jag på House of Beauty på Östermalm igen. Jag kunde inte hålla mig från att skaffa en ny fransförlängning eftersom jag blev så himla nöjd sist : ) Denna gång blev jag minst lika nöjd och nu känner jag mig så fin! Tänk vad lite längre ögonfransar kan göra. Det är en sån himla mysig känsla att lägga sig ner, blunda, lyssna på musik och bli ompysslad : )

Ni hittar även @houseofbeautysthlm på instagram.

Image and video hosting by TinyPic

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Mys hos mamma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *