House of beauty.

housef

Igår var jag på House of Beauty på Östermalm igen. Jag kunde inte hålla mig från att skaffa en ny fransförlängning eftersom jag blev så himla nöjd sist : ) Denna gång blev jag minst lika nöjd och nu känner jag mig så fin! Tänk vad lite längre ögonfransar kan göra. Det är en sån himla mysig känsla att lägga sig ner, blunda, lyssna på musik och bli ompysslad : )

Ni hittar även @houseofbeautysthlm på instagram.

Image and video hosting by TinyPic

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - New drop x Lices Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Paulina Danielsson - Elly Pistol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *