På kontoret.

Hey kompisar!
Av någon jättekonstig randomanledning så satt jag uppe och spelade World of Warcraft till imorse. Ni som har läst min blogg i några år vet nog att jag var en riktig WOW-nörd när jag var 14-16 år. Jag spelade dygnet runt och hade absolut inget liv. Haha! Jag lyckades ta mig ur det och har inte spelat sedan dess. Fram tills igårkväll….. Woops.

Jag sitter på kontoret nu med Moa & Caty och äter subway-frukost/lunch. Sämsta hårdagen i livet och både jag och Caty dyker upp i leopardoutfit och slarvig toffs på huvudet. Haha, orkar inte att vi alltid lyckas göra så! Det var nära att jag sa till dom att jag var tvungen att vara hemma istället( för att jag ville spela Wow.. HAHA ), men jag lyckades slita mig och nu sitter jag här.. Wohoo!

på

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *