Poledance.

ÅH, det kändes så himla kul att vara tillbaka på Studio DQ igårkväll! Som jag har saknat poledancen. Det kändes lite läskigt eftersom jag var rädd att få ont igen, så jag körde rätt lugnt.  Nu när jag har kommit upp i nivå 4 börjar det bli riktigt svårt och man måste verkligen vara stark för att orka! Längtar redan tills nästa måndag.

pole

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Paulina Danielsson - Idag så har jag! Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look..
  • Emma

    Åh jag hade verkligen velat testa det med! Dock har jag en liten bebis som växer sig större och större i magen och känner mig inte överdrivet smidig just nu haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *