Beställt ny dator.

Idag tog jag äntligen tag i att beställa en ny dator. Jag har tänkt på det i flera månader, men har inte kunnat bestämma mig för om jag ska ha en imac eller en till macbook. I brist på plats och eftersom jag är på språng hela tiden så blev det en Macbook Pro 15″! woooopwooooop. Jag älskar min Macbook Air till döds, men den är alldeles för seg att sitta och jobba med Photoshop i + att hårddisken är miniliten. Men den kommer få hänga kvar ändå för den är ju så himla smidig!

dator

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Hedda Dibinger - U-Bahn Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *