Hej, Jag tycker inte att mina ben är tjocka, dom är faktiskt ganska smala, men när jag sätter mig ner så är dom inte det längre, haha :C Enda stället på mina lår som kanske behöver tränas lite mer är väl insidan, och jag har inte lyckats hitta någon bra övning för det, skulle du kunna tipsa om en bra övning för det?

Hej!
Jag vet inte hur gammal du är och hur mycket du bör träna, men jag kan säga såhär: Jag tror inte att det är många alls som känner sig bekväma med sina ben när man sätter sig ner! Hur smala ben man än har så blir dom större när man sätter sig ner och det är inte konstigt! Så är det för mig också : ) Jag kände mig mycket mindre bekväm med det förut och brukade alltid gömma mina ben under en tröja eller något, tills jag insåg att det inte är konstigt och att allas ben blir så när man sitter ner.

Nu är det ju så att man inte kan punktförbränna fett, och förmodligen har du inte så mycket fett utan det bara känns som det när du sitter ner. Men om du är i min ålder och inte i unga tonåren kan du alltid gå ut på någon extra powerwalk eller något extra benpass i veckan : ) Fast som sagt, ben ser ut såhär och förmodligen känner många likadant, trots att man har smala ben.

Jag har alltid haft rätt stor ben i förhållande till min smala midja, och mina blir ännu större när sätter mig ner såklart. Kolla bara på bilden, där ser mina ben rätt stora ut just för att jag sitter ner : ) ( I know, valde helt fel långkalsonger idag.. Dom syns igenom tokmycket! HAHAHAH )

COME ON PEOPLE, våga sitta ner och visa era tjusiga ben!

legs

Kommentarer (1)
  • ELLIE

    ”Det går inte att punktförbränna” betyder att det inte går att få bort fett på bara ett ställe. Allting minskar eller inget minskar. Löpning, simning, cykel eller bara allt som är jobbigt egentligen. DET är medicinen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *