Nya träningstights!

tra

Längtar efter läckra tights från Hitbrazil!

Det har kommit ett nytt märke som heter Hitbrazil. Jag blev helkär direkt och var tvungen att beställa två par tights. Jag beställde i turkos och rosa från Gym & Fitnessbutiken (de kostar 599:-). Jag längtar efter att få prova dem. Så snygga!
Här är en länk till tightsen: http://www.gymfitnessbutiken.se/product-category/kompression/ 
Vilka skulle du välja?

hitbrazil851x532

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *