Bilder.

HEY GUYS!!
Jag är superlångsam och borde egentligen vara påväg till Studio DQ nu, men det var för roligt att gå igenom bilderna från idag så jag fastnade i det : ) Men nu ska jag springa iväg!

Dagens pass med Mårten var tungt, men sjukt roligt och det känns i kroppen att jag har tränat. Precis som det ska vara! Jag blev också så himla glad när jag såg att jag börjat få lite muskler på min rygg! Det är ju som sagt viktigast för mig att känna mig stark, men att musklerna syns gör att jag känner mig ännu starkare på något knasigt vis : ) woopwoooop.

b1b2

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *