Så himla mysig dag!

Först var vi på Bingos kontor och pratade om massa roliga planer, gick och åt lunch och sen tränade vi med Mårten. GRYMT PASS! Sen åkte vi iväg och köpte världsgoda smoothies. Nu är jag bara hemma för att byta om, snart ska jag iväg på Poledance på DQ!

Vi tog grymma bilder under träningspasset idag! Dom kommer upp snart 🙂
Vet inte varför det ser ut som jag har grönt hår på bilden? Tjusigt!


träning

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *