Event på Stureplanskliniken.

event

Hey!
Direkt när jag jobbat klart så sprang jag iväg till ett event på Stureplanskliniken. Det var supermysigt! Dom bjöd på frukt, choklad och snittar och berättade om olika behandlingar och vad dom är bra för. Visste ni t ex att botox kan förhindra spänningshuvudvärk och att man gnisslar tänder? Haha. Det hade jag ingen aning om. Fast sånt är ingenting för mig. Jag har aldrig varit intresserad av att spruta in någonting under min hud. Tycker att det känns lite läskigt.. Men ansiktsbehandlningar och sånt är mysigt : ) Ska ta mig tid till att gå dit och göra en sån någon dag.

Image and video hosting by TinyPic

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *