Läsarfråga: Sockersug.

Hejsan, en fråga angående sockersug och så.
Jag äter typ normalt för en tonåring och lite för mycket sötsaker och strunt, jag är inte bra på mellanmål och äter därför för mycket skit.
Är Fitnessgurus proteinpulver/shakes och bars bra för mellanmål och för att äta när man har sockersug? Jag är dessutom dålig på att äta bra i allmänhet och då undrar jag om dessa är bra för mig, eller om det bara är för folk som tränar etc?

Tacksam för svar!

Hej!
Jag är inte utbildad och pratar enbart utefter min egen erfarenhet och hur jag känner.  Så ni vet : )
För mig hjälper absolut INGENTING emot sötsug och ingenting går för mig att ersätta godis med. Tyvärr! Jag är alldeles för beroende av rent socker. Haha!

Dom flesta av Fitnessgurus shakes är supergoda, men jag dricker dom mest för att få i mig lite extra protein efter ett träningspass. Dom fungerar bra som mellanmål också, men dom mättar inte jättemycket. Jag brukar köra både shake och mat och ersätter aldrig en måltid med en shake.

owb_productpage_orangechoco

Barsen är SÅ GODA allihopa, men, dom innehåller en del socker. Dom är bättre än godis eftersom dom innehåller lite näring också och inte bara socker, men det är samtidigt bättre att äta t ex kvarg istället. Det är ju dock inte lika gott. Haha..

Men att ta en bar som mellanmål ibland är inte jättedumt. Det är bättre än en chokladkaka : ) Och har du sockersug, så prova om en bar eller shake fungerar för dig. För mig är allt värdelöst jämfört med godis..  Jag försöker hålla mig borta i största möljiga mån från socker sålänge det inte är lördag : ) Men alla är olika och för vissa krävs det inte mycket för att sockersuget ska ge sig.

Proteinpulver hittar du här.
Proteinbars hittar du här.

Facebook-Timeline-700x258

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *