Hej låtsasvärldar.

Jag har nästan alltid varit med fascinerad utav låtsasvärldar än av den riktiga. Det är nog därför jag tycker så mycket om dator- och tvspel. Alla världar där är så häftiga och fina ju! Speciellt i WoW. Vilken magisk(men lite läskig också) värld! Jag kan bara gå omkring i flera timmar och kika på allt för det är så himla fint. Så när jag spelar det så lever jag mig in i den drömvärlden, så när jag stänger av spelet och inser att jag sitter på en trästol i trötta Sverige så känns det supermegatråkigt. JAG VILL HA ÄVENTYR. Jag vill leka i låtsasvärldar!

Har ni inte testat WoW, känner att ni inte har någonting att göra på nätterna/dagarna och har typ 20gb ledigt på er dator? Ladda hem trial-versionen då vettja. Då får man spela gratis i 10 dagar : ) Wooho, happy days!

Tog den här bilden precis när jag hade börjat spela på min hunter. Aaaaw, fin bild!
#geek

lå

Kommentarer (1)
  • Sara Frydeus

    Du har fått mig o börja vilja spela igen nu ._.
    Det som var så jäkla svårt o sluta, har inte tid med wow nu, seriiiööööst, orkar inte </3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *