Hårinpackning.

Mornin’!
Häromdagen på eventet på Stureplanskliniken så fick vi med oss varsin goodiebag. I den fanns bland annat en grym hårinpackning. Så himla smidigt eftersom min precis hade tagit slut! Jag har haft en inpackning från Maria Nila förut och blev tokledsen när den tog slut, så det var verkligen perfekt! Den luktar himla gott och var verkligen precis lika bra som den andra : ) Yeey. Jag använder inpackning i mitt hår varje gång jag tvättar det ( alltså ungefär 1 veckan ), och låter den alltid sitta i några minuter innan jag sköljer ur den.

Den finns HÄR, för er som också behöver inpackning.

håris

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Caroline Roxy - DATES Paulina Danielsson - Julklappstips! Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *