Inspiration.

Vissa dagar gör man allt för att hitta inspiration till att skriva om sitt, ja stundtals, tråkiga liv. Jag lyssnar på bra musik för att bli peppad, läser igenom min egna blogg, läser igenom andras bloggar, kollar på klipp, serier eller filmer. Kikar i tidningar, går på en promenad, letar efter något att tipsa om osv osv osv. Men när man har bloggar flera gånger om dagen i typ 5 år(!!!) haha, så tar det liksom förr eller senare stopp. Det känns som att man har skrivit om ALLT som går att skriva om. Och allt känns tråkigt. Vad gör man då? Börjar man om? Slutar man? Struntar man i att skriva något alls? Gaah. Frustrerande! Förmodligen har jag skrivit ett liknande inlägg som detta tidigare också? Haha.

Just nu känns min liv sådär trist igen ( förmodligen är det inte det ? ), men det känns som att jag gör samma saker varje dag, vilket gör det svårt att komma på något kul att skriva om.

Vem vill läsa, ”Hej, idag har jag suttit framför datorn, tränat och spelat WoW” varje dag i två veckors tid? Haha. Sjukt ointressant. Men i helgen är det live-bloppis vilket betyder häng med packet och er, så det känns awesome! Ni ger mig alltid inspiration och jag blir alltid maxtaaaaaaaggad till att blogga när jag träffar er : ) Hur hittar ni inspiration?

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka hitta inspiration.
OXOOXOXOXOXXOOXO.

Jag saknar blogginspirationen som jag hade för något år sedan. Då var jag brunett! Det kanske sitter i hårfärgen? haha.. Måste alltså bli brunett igen. EHehehehehehe
blogis

Kommentarer (1)
  • Paulina

    Jag har faktiskt tänkt, nyligen, att din blogg var intressantare att läsa när du var brunett och hade massa trasselproblem och gjorde pärlplattor, åt massa godis och köpte knästrumpor … Så kan det vara ibland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *