Jobbar.

Det var väldigt länge sen jag jobbade så mycket som jag gjort denna veckan, samtidigt som jag har bloggen. Det blir lite kaos! Haha. Nu är jag i alla fall på Makeupstudion och jobbar! Jag har precis festsminkat en kvinna som gick härifrån supernöjd. Himla kul! Det var så konstigt, för hon verkade som en sån som bara klagade och aldrig blev nöjd först, men sen visade det sig att hon var himla trevlig och blev jätteglad. Det är så dumt hur snabbt man dömmer folk! Jag ska verkligen försöka bli bättre på att tänka till lite innan jag dömmer någon. 

makei

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *