Vitamin Well.

vita

Imorgon är det dags för KBP’s livebloppis(läs mer här). Vi är supertaggade och har mängder med prylar att sälja! Och vet ni vad? Vitamin Well har varit himla snälla och sponsrat oss med massor av deras drycker så alla som dyker upp imorgon borde dyka upp törstiga. Hihi. Jag älskar dom! Speciellt deras Sharp med melonsmak. Nomnomnom! Dessutom har med med mig ett fåtal av mina egendesignade tröjor( chocolate, shoes &…. ni vet ) och kommer sälja dom också : ) YEEY. Det kommer bli en awesome dag!

vitamin_well_52e187f0ddf2b35248c5626d

Lånade bilden från Moa.

You might also like

Caroline Roxy - Holdit Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *