Vitamin Well.

vita

Imorgon är det dags för KBP’s livebloppis(läs mer här). Vi är supertaggade och har mängder med prylar att sälja! Och vet ni vad? Vitamin Well har varit himla snälla och sponsrat oss med massor av deras drycker så alla som dyker upp imorgon borde dyka upp törstiga. Hihi. Jag älskar dom! Speciellt deras Sharp med melonsmak. Nomnomnom! Dessutom har med med mig ett fåtal av mina egendesignade tröjor( chocolate, shoes &…. ni vet ) och kommer sälja dom också : ) YEEY. Det kommer bli en awesome dag!

vitamin_well_52e187f0ddf2b35248c5626d

Lånade bilden från Moa.

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *