Live-bloppis bilder, del 1.

del 1

STORT TACK TILL ALLA SOM KOM IDAG IGEN!
Ni kan inte förstå hur glada och tacksamma vi är. Vi hade så kul och det var så himla mysigt att träffa er alla. Vet att många fick vänta i kö hur länge som helst eftersom det blev lite trångt och det var verkligen jättesynd. Hade så dåligt samvete! Men ni verkade glada och hur snälla som helst ändå! Fina ni. Tack tack tack!

Här är några av bilderna! Det var dock världens sämsta ljus därinne tyvärr…. : )

cb1cb2

Posted in: Keela - KBP.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Paulina Danielsson - Dagens look. Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *