Live-bloppis bilder, del 1.

del 1

STORT TACK TILL ALLA SOM KOM IDAG IGEN!
Ni kan inte förstå hur glada och tacksamma vi är. Vi hade så kul och det var så himla mysigt att träffa er alla. Vet att många fick vänta i kö hur länge som helst eftersom det blev lite trångt och det var verkligen jättesynd. Hade så dåligt samvete! Men ni verkade glada och hur snälla som helst ändå! Fina ni. Tack tack tack!

Här är några av bilderna! Det var dock världens sämsta ljus därinne tyvärr…. : )

cb1cb2

Posted in: Keela - KBP.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - IconMirror We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *